Arkadaşla Paylaşım özelliğini ayarlama
support.google.com
Google Fotoğraflar, arkadaşınızın fotoğraflarında bu yüz gruplarından herhangi birini tanıdığında, fotoğrafları Google Fotoğraflar hesabınıza otomatik olarak kaydeder. Bitti 'ye dokunun. Arkadaşınızın Fotoğraflar hesabından sildiği fotoğraflar, Arkadaşla Paylaşım bölümünden de kaldırılır.
Fotoğraf ve video silme - Android telefon ve tablet - Google ...
support.google.com
Fotoğraf ve video silme Önemli: Google Fotoğraflar uygulamasından silinen fotoğraf ve videolar, cihazınızdan da silinir. Bu durumda, hem Google Fotoğraflar'daki kopya hem de cihazınızdaki kopya silinir. Yedeklenmiş olanlar, yedeklemenin etkin olduğu diğer cihazlardan da silinir.
Yedeklemenizi kontrol etme - Google Fotoğraflar Yardım
support.google.com
Google Fotoğraflar'ı açın. Üstte, hesabınızın profil fotoğrafı veya baş harfine Fotoğraflar ayarları seçeneğine dokunun. Yedekleme 'ye dokunun. Ayarlarınızı kontrol edin: Yedekleme: "Yedekleme" seçeneğinin etkin konuma getirildiğinden emin olun. Yedekleme hesabı: Fotoğraf ve videolarınızı doğru Google Hesabı'na yedeklediğinizden emin olun. Cihaz klasörlerini ...
Fotoğraflarınızın konumlarını anlama, bulma ve düzenleme
support.google.com
Fotoğraflarınızın konumları hakkında Cihazınızın kamerası konumunuzu fotoğrafla birlikte kaydediyorsa veya fotoğrafa manuel olarak konum eklediyseniz fotoğrafınızın konumu kaydedilmiş olabilir. Google Fotoğraflar, diğer fotoğraflarınızdaki önemli noktalar ve konumlar gibi bilgilere dayanarak da konumunuzu tahmin eder. Yalnızca tahmini konumları ve fotoğraflarınıza ...
Drive, Gmail ve Fotoğraflar'da depolama alanınızı yönetme
support.google.com
Hesabınız depolama alanı sınırına ulaştığında Drive'da dosya yükleyemez veya oluşturamaz, Gmail'de e-posta gönderip alamaz, fotoğraf ve videolarınızı Google Fotoğraflar'a yedekleyemezsiniz. Önemli: 2 yıl boyunca depolama alanı kotanızı aşarsanız Gmail, Drive ve Fotoğraflar'daki içerikleriniz silinebilir. Google depolama alanı politikaları hakkında daha fazla bilgi ...
Cihazınızda yer açma - Android - Google Fotoğraflar Yardım
support.google.com
Bunlar yine Google Fotoğraflar kitaplığınızda yedeklenmiş olarak kalır. Önemli: Fotoğraflarınızı silmeden önce yedeklendiklerinden emin olun. Fotoğrafları nasıl yedekleyeceğinizi öğrenin. Android cihazınızda yer açma Önemli: Bu özellik, cihazınızdaki fotoğrafları siler.