Google Drive'daki dosyaları silme
support.google.com
Çöp kutusunu boşalt 'ı tıkladığınızda çöp kutunuzdaki dosyalar kalıcı olarak silinir. Çöp kutusuna taşıdığınız dosyalar 30 gün sonra kalıcı olarak silinir. Google Drive'da silinen bir dosyayı nasıl kurtaracağınızı öğrenin.
Gmail iletileri kayboldu - Bilgisayar - Gmail Yardım
support.google.com
1. adım: E-posta arayın Gelen kutunuzda bulamadığınız e-postaları Gmail'de arayın. Bilgisayarınızda Gmail 'i açın. En üstteki arama çubuğunda, Arama seçeneklerini göster'i tıklayın. "Ara"nın yanındaki "Tüm Postalar" açılır menüsü Posta ve Spam ve Çöp Kutusu 'nu tıklayın. Kayıp e-postada bulunan bilgilerden bir şeyler yazın. Aramanızı hassaslaştırmak için ...
Google Mesajlar'da görüşmeleri arşivleme, silme ve okuma
support.google.com
Google Mesajlar'ı açın. Arşivlemek veya silmek istediğiniz görüşmelerin her birine dokunup basılı tutun. Arşivleme: Seçili görüşmeleri arşivlerinize taşımak için Arşivle'ye dokunun. Arşivlenen görüşmeler ana ekrandan kaybolur ancak bunları istediğiniz zaman okuyabilirsiniz. Tümünü okundu olarak işaretleme: Diğer Tümünü okundu olarak işaretle 'ye dokunun ...
Çöp kutusunu nasıl boşaltırım - Google Fotoğraflar Topluluğu
support.google.com
Bir öğeyi çöp kutusuna taşımaya çalışırken "Kalıcı olarak sil" isteğini görüyorsanız, çöp kutunuz dolu demektir. Çöp kutunuzda en çok 1,5 GB'a kadar veri bulunabilir. Önemli: Çöp kutunuzu boşaltırsanız, çöp kutunuzdaki tüm öğeleri kalıcı olarak silmiş olursunuz. Çöp kutusunu boşaltmak için:
Drive, Gmail ve Fotoğraflar'da depolama alanınızı yönetme
support.google.com
Gmail'de çöp kutusunu ve spam klasörünü boşaltma Drive çöp kutusunu boşaltma Fotoğraflar çöp kutusunu boşaltma Büyük boyutlu e-postaları silin: Artık ihtiyaç duymadığınız, çok büyük ekleri olan birkaç e-postayı bulup silin. Bilgisayarınızda Gmail 'e gidin. Silmek istediğiniz iletilerin sol tarafındaki kutuyu ...
Yakın zamanda silinen fotoğraf ve videoları geri yükleme
support.google.com
Yakın zamanda silinmiş olup hâlâ çöp kutunuzda bulunan fotoğraf ve videoları geri yükleyebilirsiniz. Kalıcı olarak silinen öğeler geri yüklenemez. Fotoğraflarınız ve videolarınız eksikse çöp kutunuzu kontrol edin. Çöp kutusundaki fotoğraflar ve videolar 30 gün sonra kalıcı olarak silinir.